Filosofia

El nostre treball està enfocat des d’una òptica de gestió ètica i professional, estant així compromesos fins al final de l’operació. Des del primer moment l’assessorament serà personalitzat per a calibrar la millor inversió o comercialització del producte.

Serveis

Els nostres serveis estan relacionats amb serveis immobiliaris d’empresa, ja siguin traspassos, vendes d’immobles o compravendes d’empreses a Barcelona.

El nostre coneixement prové de l’experiència de més de 30 anys en el sector de l’hostaleria, obtenint així una visió panoràmica del mercat — cartera de clients, tendències, zones…— que simplifica l’èxit de les operacions.

El nostre compromís és oferir-li les millors condicions possibles en la venda de la seva empresa, acompanyant-li en totes les fases del procés.De la mateixa manera que trobarà restaurants en venda i traspàs també disposem de possibles grups per a la seva venda que no figuren en la web.

Disposem de locals comercials en traspàs i venda de propietat, incloses les seves llicències, i edificis en propietat vertical.

Cada dia més els inversors busquen una rendibilitat aliena als bancs i una de les més rendibles sol ser la inversió immobiliària en locals comercials, pisos o edificis, tots ells amb inquilins. Una de les premisses per a la seva compra és que els lloguers rendeixin sobre el 5% de rendibilitat anual o superior. A més aquestes compres ofereixen una plusvàlua que genera l’immoble amb el pas del temps.

Desenvolupem accions de marketing a mida (xarxes socials, publicitat, seo…) per a que aconsegueixis els teus objectius, així com dissenyem i construïm la teva imatge visual corporativa (logo, cartelleria, etc) i la teva web o app. Llestos per fer el salt?

Si ets restaurador, o vols traspassar o vendre la propietat

Contacta’ns

Anuncis destacats

Els nostres millors serveis per als nostres millors clients

Si no quieres perderte las últimas noticias y anuncios, suscríbete a nuestra newsletter

  Què opinen els nostres clients

  comercios-mostaza

  Clients que han confiat en nosaltres

  Una mostra de la nostra dedicació

  
  Search

  Compare listings

  Compare

  Abrir
  WhatsApp