Marketing per a Restaurants

Marketing per a Restaurants

Tens un negoci d’alimentació o restauració?

Amb el marketing digital ajudem restaurants i negocis d’alimentació a atreure clients potencials de la zona o localitat. Amb aquesta estratègia creem imatge de marca i et connectem d’una forma més personal i estreta amb el teu públic potencial. Treballem per a què aconsegueixis major visibilitat i et converteixis en un dels negocis destacats de la teva zona i sector, perquè augmentis les teves vendes i reputació. Per a això duem a terme diferents accions que et presentem a continuació:

ELS NOSTRES SERVEIS

COMMUNITY MANAGEMENT / XARXES SOCIALS PER A RESTAURANTS

Les empreses que desenvolupen la seva estratègia en les xarxes socials tenen majors avantatges respecte a la seva competència. Guanyaràs clients i imatge de marca i arribaràs al públic objectiu pròxim al teu negoci. Estàs aprofitant el seu potencial?

REPUTACIÓ ONLINE PER A RESTAURANTS

Rastregem els comentaris del teu negoci a Internet i els analitzem per a obtenir informació de valor, evitar una crisi de reputació, o convertir-ho en una oportunitat de venda per al teu projecte. Potenciarem que opinin del teu negoci positivament.

PUBLICITAT PER A RESTAURANTS

Duem a terme gran varietat de fórmules per a aconseguir arribar al teu client objectiu, i propiciar la venda o el coneixement de la teva marca o negoci a través de la publicitat digital i en mitjans tradicionals (premsa, ràdio, televisió).

DISSENY WEB PER A RESTAURANTS

Dissenyem i desenvolupem webs atractives, que transmetin la imatge i el missatge del teu negoci i atreguin als teus clients. A més, les creem no sols previstes per a afavorir el seu posicionament en els cercadors, i sobretot orientades a resultats (més reserves? Més visites? Compres?) sinó també per a adaptar-les als nous hàbits de consum. Webs i shops online preparades per la venda online, per al Delivery, per al Take Away, per a la Reserva de Taules.

DISENY GRÀFIC PER A RESTAURANTS

Treballem per a crear una identitat visual corporativa atractiva i concorde a la identitat del teu negoci. Creem cartelleria, cartes, targetes de visites, vinils, estovalles. Embalatge, sotagots, fulletons, papereria d’empresa (tiquet, factures, fulles amb capçalera, signatures d’email…), roll ups, i tot allò que necessitis per a vestir gràficament al teu negoci.

MB Marketing és el nostre partner especialista en aquest servei.  Escriu-nos i tindràs un pressupost a mesura segons les teves necessitats i objectius.

Contáctanos


Search

Compare listings

Compare