SERVEIS D’IMMOBLES COMERCIALS

La nostra experiència en el maneig d’operacions de compravenda i traspàs determinarà el millor procés en el maneig d’operacions de compravenda.

METODOLOGIA DE TREBALL

Todos nuestros servicios están relacionados con servicios inmobiliarios de empresa enel sector de la hostelería, restauración y catering.

TRASPASSOS DE LOCALS COMERCIALSD’HOSTALERIA A BARCELONA CIUTAT

Més de 20 anys al sector.

A l’hora de plantejar-nos el traspàs d’un negoci, és fonamental confiar en l’empresa que gestionarà el nostre negoci, perquè en la majoria dels casos es tracta bé de la inversió de tota una vida, o bé d’una gran inversió realitzada al nostre local.

VENDA DE LOCALS COMERCIALSAMB INQUILI EN RENDIBILITAT

Restaurants per a la seva venda i traspàs

Disposem d’un gran nombre de locals comercials i altres actius immobiliaris en venda amb llogaters per a la venda amb rendibilitats des del 5% al ​​7% des de l’inici.

COMPRA VENTA DE LOCALES,
ACTIVOS INMOBILIARIOS y SOLARES

locals comercials, apartaments turístics, hotels, hostels edificis i solars.Inversions excel·lents, úniques i segures.

El nostre equip, amb una gestió transparent valorarà, les variables del vostre actiu a comprar o vendre, i junts treballarem perquè la vostra inversió o desinversió sigui excel·lent, única i segura

NEGOCIS AMB ÀNIMA

Adéu a l’opacitat a la venda immobiliària. Amb nosaltres, la transparència és una promesa que complim de cor. Compromesos amb tu fins al tancament, ja que per a nosaltres, la tranquil·litat que tot ha sortit bé, és el més important


Search

Compare listings

Compare