Què és dHb?

La nostra empresa

Som una empresa especialitzada experta en la gestió inmobiliària específica del sector HORECA, hostaleria, restauració i càtering. Des del 1988 que estem en el sector de l’hostaleria pel que tenim un qualificat coneixement del sector ja sigui per ubicació o concepte.

“Basem la nostra feina en una gestió ètica i professional buscant des del primer moment l’assessorament per a la millor inversió o comercialització del producte.”

– Francisco de Haro

Què oferim?

El nostre coneixement prové de l’experiència de més de 30 anys en el sector de l’hostaleria, obtenint així una visió panoràmica del mercat — cartera de clients, tendències, zones…— que simplifica l’èxit de les operacions.

El nostre compromís és oferir-li les millors condicions possibles en la venda de la seva empresa, acompanyant-li en totes les fases del procés.De la mateixa manera que trobarà restaurants en venda i traspàs també disposem de possibles grups per a la seva venda que no figuren en la web.

Disposem de locals comercials en traspàs i venda de propietat, incloses les seves llicències, i edificis en propietat vertical.

Cada dia més els inversors busquen una rendibilitat aliena als bancs i una de les més rendibles sol ser la inversió immobiliària en locals comercials, pisos o edificis, tots ells amb inquilins. Una de les premisses per a la seva compra és que els lloguers rendeixin sobre el 5% de rendibilitat anual o superior. A més aquestes compres ofereixen una plusvàlua que genera l’immoble amb el pas del temps.

Desenvolupem accions de marketing a mida (xarxes socials, publicitat, seo…) per a que aconsegueixis els teus objectius, així com dissenyem i construïm la teva imatge visual corporativa (logo, cartelleria, etc) i la teva web o app. Llestos per fer el salt?

Gaudeix dels beneficis

i la tranquilitat d'estar en bones mans

Clients que han confiat en nosaltres

Una mostra de la nostra dedicació


Search

Compare listings

Compare